2017 OYS Aday Listesi (Müzik Bölümü Sınavı)

Müzik Anasanat Dalı Özel Yetenek Sınavı 23-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü binasında yapılacaktır.
Müzik Anasanat Dalı Özel Yetenek Sınavı tek aşamadan oluşmaktadır. Sınavlar görüntülü ve sesli olarak kaydedilmektedir.
Sınav sabah saat 09:00'da başlayacaktır. Adaylar sınav saatinden 1 saat önce sınav yerinde bulunacak ve sabah saat 09:00'dan itibaren görevliler eşliğinde sınav salonuna ilan edilen Sınava Giriş Listesi’ne göre alınacaktır. Liste sonunda ismi okunduğu halde sınava girmeyen adaylar sınava girme haklarını yitirecektir. Sınav salonunun önünde bulunan son adayın sınava alınmasından sonra sınav bitirilmiş olacaktır. Sınavın bitiminden sonra gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

Aday Listesi için Tıklayınız