2017 OYS Aday Listesi (Resim, Heykel, Seramik, Grafik Tasarımı Anasanat Dalları)

07-15 Ağustos arasında yapılan ERÜ 2017 Özel Yetenek Sınav Başvuruları sona ermiştir. Ekte Resim, Heykel, Seramik, Grafik Tasarımı Anasanat Dalları sınavına başvuru yapıp onaya göndermiş, başvurusu incelenip onaylanmış ve sınava girmeye hak kazanmış adayların listesi bulunmaktadır. Başvuru sayısına göre Alan Yeterlik Sınavı tek oturumda (Sabah Oturumu) yapılacaktır. Yani listedeki bütün adaylar 23 Ağustos 2017'de saat 09.00'da Genel Yetenek Testine ve yine aynı gün saat 11.00'da Alan Yeterlik Sınavına gireceklerdir. Tüm adaylar 23 Ağustos 2017'de saat 08:00'da ERÜ Ziraat Fakültesi binası (Güzel Sanatlar Fakültesi binasının arkasındaki Müzik Bölümü binasının yanı) önünde hazır olmalıdır.

Aday Listesi için Tıklayınız