ERÜ Oda Orkestrası Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde

Mersin'de bu yıl 17'ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Erciyes Üniversitesi Oda Orkestrası, Adıyaman Filarmoni Orkestrası ile birlikte sahne alarak başarılı bir konser gerçekleştirdi.

Şef Özgür OĞUZ yönetiminde, Mersin Üniversitesi Nevit Kodallı Konser Salonunda sahneye çıkan orkestra, son dönemde elde ettiği uluslararası başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Alican Süner ve Anadolu Üniversitesi piyano sanatçısı Prof. Serla Balkarlı'ya eşlik etti. Konserde Mendelssohn'un Keman, Piyano ve Yaylılar için Re Minör Konçertosu seslendirildi. Orkestranın baş kemancılığını Erciyes Üniversitesi Oda Orkestrası üyesi Cavid ASADOV, viyolonsel grup şefliğini ise Mehmet ARSLANBOĞA yapmışlardır.

Köklü bir uluslararası müzik festivalinde üniversitemizin ve fakültemizin adını duyuran ve büyük çoğunluğu fakültemiz elemanlarından oluşan Erciyes Üniversitesi Oda Orkestrası'nı bu başarısından dolayı tebrik ederiz.