Konferans: ANİMASYON EĞİTİMİNDE YENİ STANDARTLAR

Etkinlik Bilgisi

Tarih - Saat: 24.09.2019 - 09:00

Yer: ERÜ GSF Konferans Salonu

Açıklama: Erasmus+ Programı kapsamında fakültemizde uluslararası konferans düzenlenecektir.

Etkinlik Hakkında

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve Erciyes Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen ANİMASYON EĞİTİMİNDE YENİLİKÇİ BİR EĞİTİM PROGRAMI TASARLAMAK İÇİN İŞBİRLİĞİ (2017-1-TR01-KA203-046117) başlıklı ERASMUS+ Yükseköğretim Alanında Stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında; 24-25 Eylül 2019 tarihleri arasında ANİMASYON EĞİTİMİNDE YENİ STANDARTLAR Konferansı düzenlenecektir. Akademi ve sektör temsilcilerinin davetli konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe Çizgi Film / Canlandırma konusuna ilgi duyan tüm kurul ve kuruluşların, akademisyenler ile uygulayıcıların katkı ve katılımlarını bekliyoruz.

Bu önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye Proje web sitesi http://www.ase-erasmus.org/konferans/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada yer alan görüşlerden Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.