2020 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS)’DEN KAYIT İŞLEMLERİ

2020-ÖZYES sonucuna göre, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında fakültemiz bölümlerine girmeye hak kazanan adaylar kesin kayıt işlemlerini 29-30 Eylül 2020 tarihleri arasında ÖBİSİS (Öğrenci Bilgi Sistemi) sisteminden yapabileceklerdir.

Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) üzerinden kaydımı nasıl yapabilirim?
Online kayıt sistemi üzerinden https://obisis.erciyes.edu.tr adresine girerek “Online Kayıt” bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) üzerinden kaydımı hangi tarihler arasında yaptırabilirim?
Online kayıt sistemi üzerinden 29-30 Eylül 2020 tarihleri arasında yaptırabilirsiniz.

Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) üzerinden yedek kaydımı hangi tarihler arasında yaptırabilirim?
Online kayıt sistemi üzerinden 1-2 Ekim 2020 tarihleri arasında yaptırabilirsiniz.

Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) yaptırdığıma dair belgemi nasıl alabilirim?
Kayıt yaptırdığınıza dair belge çıktısını (öğrenci belgesini) ÖBİSİS üzerinden alabilirsiniz.

Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) üzerinden kayıt yaptırdıktan sonra üniversiteye herhangi bir belge vermem gerekiyor mu?
Kayıt yaptıran öğrencilerimizin ayrıca kayıt tarihlerinde üniversitemize gelmeleri ve belge getirmelerine gerek yoktur.

Ders kaydı ne zaman ve nasıl yapılır?
İlk kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Ders kayıtlarını 28 Eylül-06 Ekim 2020 tarihleri arasından ÖBİSİS’ten yapacaklardır.

Not: Pandemi sürecinden dolayı adayların kayıtları online yapılacak olup, kesinlikle yüzyüze kayıt gerçekleştirilemeyecektir. Kayıt işlemleri için fakültemize gelmenize gerek yoktur.

Resim, Heykel, Grafik ve Seramik ASD Yerleştirme Sonuçları

Müzik ve Geleneksel Türk Müziği ASD Yerleştirme Sonuçları