Kamusal Alanda/ Kampüste Sanat: Sürdürülebilir Doğa/Mekan/Bellek Ahşap Heykel Çalıştayı gerçekleştirilmiştir.
HIZLI ERİŞİM

Fakültemiz Dekanlığı ile Tıp Fakültesi Dekanlığı arasındaki işbirliği ile düzenlenen Kamusal Alanda / Kampüste Sanat: Sürdürülebilir Doğa/Mekan/Bellek Ahşap Heykel Çalıştayı ile kurumuş ağaçlar sanatsal birer temsile dönüştü. Attıkları ilk adım ile projenin başlamasına neden olan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kemaloğlu'na, projeyi bir SATAP projesi haline getiren Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sevinç'e ve projeye katkı sağlayan öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Aslı Sevinç'e, Öğr. Gör. Recep Özer'e, Öğr. Gör. İsmayıl Huseynov'a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01 Kasım 2023 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme