Simbiyoz- Film, Panel, Sergi
Simbiyoz- Film, Panel, Sergi

Erciyes dağı peyzajını odağına alarak, Ona bakmanın, Onu görmenin, Onu hissetmenin, Onun etrafında hareket etmenin halleri üzerinden gerçekleştirilen bir video-anlatı. Simbiyoz, bir Avrupa Birliği projesi olan CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilmektedir. Bu kapsamda 27 Haziran 2024 tarihinde saat 13.30'da Film Gösterimi- Panel ve Sergi etkinliği proje danışmanı İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Feride ÇİÇEKOĞLU hocamızın ve proje yürütücüleri Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dr. Öğretim üyesi Güzin Yeliz KAHYA, Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mehtap MORKOÇ, İletişim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Semra CİVELEK hocalarımızın proje sunumlarıyla gerçekleştirilmiştir. Panel bölümünde Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet KÖPRÜ moderatörlük görevi ile projenin anlatılması ve tanıtımına yönelik sorularla büyük katkıda bulunmuştur. Film gösterimi ve panel sonrasında projeye ve etkinliğe katkıda bulunan katılımcılara Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Oya LEVENDOĞLU ve Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihal ŞENGÜN tarafından belge takdimi gerçekleştirilmiştir. Ardından sergi açılışı yapılarak 04 temmuz 2024 tarihine kadar gezilebilecek sergi ile etkinlik tamamlanmıştır.

27 Haziran 2024 Perşembe